Zomerabonnement

Het zomerabonnement op GT Keiheuvel biedt je de kans om onbeperkt vrij te spelen op alle beschikbare terreinen. Het zomerabonnement houdt tevens een Tennis Vlaanderen-affiliatie en verzekering in. Hieronder vind je een opsomming van de voorwaarden en de voordelen. De all-in formule gekoppeld aan de vele voordelen maakt van het zomerabonnement de beste tennisinvestering.

Wat houdt het zomerabonnement in?

•  Onbeperkt buiten spelen

Zomerleden mogen vanaf begin april tot en met eind september buiten spelen op alle beschikbare tennisterreinen.

•  Binnen spelen bij regenweer

Zomerleden kunnen een heel jaar door bij regenweer binnenspelen aan een voordelig tarief.

•  Verlichting inbegrepen

Vanaf april tot en met september hebben zomerleden ’s avonds recht op buitenverlichting
(4 verlichte buitenterreinen).

•  Tennis Vlaanderen-affiliatie en verzekering

Alle zomerleden worden aangesloten bij de Vlaamse Tennisvereniging “Tennis Vlaanderen” ; met een lidkaart heb je toegang tot alle tornooien en ben je verzekerd tegen sportongevallen met lichamelijke gevolgen tot 31 maart 2023.

Schermafbeelding 2022-02-25 om 11.14.24.png

Deze prijzen zijn incl. Tennis Vlaanderen Affiliatie

G-Tennis

GT Keiheuvel biedt sinds 2022 G-tennis aan.
G-tennis is de overkoepelende term voor tennis voor personen met een beperking. Hieronder valt VE-tennis.

Dit is tennis voor personen met een verstandelijke beperking en/of autisme spectrum stoornis (ASS), waarbij plezier en enthousiasme voorop staan. Naast tennis worden er ook motorische – en sociale vaardigheden aangeleerd.

G-tennissers kunnen genieten van een speciaal tarief € 45.

Titellogo G-tennis.jpg

Affiliatie

Heb je alleen een affiliatie nodig? Een verzekering of toegang tot de tornooien?
Dat kan zeker. De prijzen kan je hieronder vinden.

Schermafbeelding 2022-02-25 om 11.40.13.png