top of page

GT KEIHEUVEL

GT Keiheuvel beschikt over maar liefst 8 tennisterreinen, 2 squashbanen en 4 padelbanen.

 • 4 traditionele gravelbanen : outdoor met verlichting

 • 4 indoorterreinen “chevron”

 • 4 padelbanen "kunstgras"

 • 2 squashbanen
   

De club bevindt zich in het recreatiegebied Keiheuvel en beschikt over een ruime parking. Vrije toegang voor iedereen!

TC Forest Hills Clubhuis

Het gezellige clubhuis herbergt een horeca-gedeelte (clubhuis, brasserie, restaurant) dat een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding biedt.  Het prachtige zonneterras is ideaal om tijdens een mooie zomerdag rustig te genieten van de groene omgeving of als tussenstop tijdens een fiets- of wandeltocht.

Allerhande concepten mogelijk op aanvraag : feestjes, dinner-party’s, bedrijfsevenementen (al dan niet in combinatie met tennistornooitjes of -clinics).

 • clubhuis met bar en restaurant

 • grote en propere kleedkamers, douches en sanitair

 • Tennisclub Forest Hills is tevens hét adres voor kwaliteitsvolle tennislessen – voor elke leeftijd en elk niveau.

RESERVEER EEN LOS TERREIN ALS NIET-LID VIA 03/353.03.95

 

Tennisclub Forest Hills biedt het hele jaar door, een zeer compleet gamma aan tennismogelijkheden.

 • Recreanten,

 • beginnelingen,

 • gevorderden,

 • competitiegerichte spelers,

 • ambitieuze talenten

 • en aankomende toppers

… iedereen – ongeacht leeftijd – vindt op Forest Hills een aanbod op maat.

Ook als niet-lid ben je welkom om tennislessen te volgen of een terrein te reserveren om een balletje te slaan.

Interessante formules

De Tennisclub biedt tal van interessante formules gaande van abonnementen, tot wekelijkse reservaties en losse verhuur van een terrein.

Regelmatig activiteiten

Er worden geregeld tornooien, competities en allerhande activiteiten georganiseerd én we helpen nieuwelingen graag een handje om vlug te integreren door middel van dubbelavonden en persoonlijke introducties.

Kwaliteitsvolle tennislessen

De club biedt ook kwaliteitsvolle tennislessen aan. Verschillende formules : groepsles stage, privé-lessen en pakketten op maat. Onder leiding van gediplomeerde en permanent bijgeschoolde leraars leer je op TC Forest Hills tennissen zoals het hoort in de beste omstandigheden : zomer– en winteraanbod (alle niveaus en leeftijden).

Competitieteam

Voor de meest ambitieuze spelers, bieden we in overleg met onze hoofd- en competitiecoach Kristof Van Deun maatformules of totaalprogramma’s aan : training, conditie, analyse en begeleiding.

Kidstennis

De allerjongste tennissers worden opgevolgd en begeleid door een enthousiast team onder leiding van Philippe Cassiers (trainer A) bijgestaan door hoog opgeleide trainers. Hier onderscheiden we ons o.m. door maximum vier kinderen per leraar te voorzien.

“Quality is not an act, it’s a habit”   Aristoteles

 

Ook niet-leden welkom!

Je kan als niet-lid een uurtje (of langer) een terrein reserveren tegen een uurvergoeding. Het volstaat om naar de club te bellen (03/353.03.95) om een uur vast te leggen.

Zowel voor tennis, squash, losse reservaties, tennislessen als voor een verkennend bezoek aan onze club geldt het principe van vrije (en vrijblijvende) toegang.

Wij verzorgen ook allerhande feestjes (bedrijfsdagen, incentives, verjaardag …) al dan niet in combinatie met tennismogelijkheden (privé-tornooien, lessen, vrij spelen, lezingen). Samen met U stellen wij een programma op maat samen.

Valt je clubtornooi in het water ? Wij hanteren voordelige wedstrijdtarieven (je betaalt niet per uur, maar per wedstrijd). Info : Birgit Eyckmans – tel. 03/353.03.95.

bottom of page