top of page

Zomerabonnement

Het zomerabonnement op GT Keiheuvel biedt je de kans om onbeperkt vrij te spelen op alle beschikbare terreinen. Je mag bovendien een jaar lang gebruik maken van de outdoor-Topclayterreinen die ’s winters open blijven. Het zomerabonnement houdt tevens als enige formule een Tennis Vlaanderen-affiliatie en verzekering in.

Hieronder vind je een opsomming van de voorwaarden en de voordelen. De all-in formule gekoppeld aan de vele voordelen maakt van het zomerabonnement de beste tennisinvestering.

(Onder voorbehoud van eventuele maatregelen opgelegd door de overheid)

Wat houdt het zomerabonnement in?

 Onbeperkt buiten spelen

Zomerleden mogen vanaf maandag 18 april 2022 tot en met zondag 18 september 2022 buiten spelen op alle beschikbare buitenterreinen. Na de sluiting van de gravelbanen blijven de Somclay-terreinen en de hardcourts ter beschikking tot 31 maart 2023 (i.e. op weekdagen van 9u00 tot 16u00)

Voor privélessen is de terreinvergoeding inbegrepen van 19 april 2022 tem 19 september 2022. Enkel zomerleden kunnen zelf hun terrein reserveren.

 Binnen spelen bij regenweer

Zomerleden mogen vanaf 18 april tot en met 18 september 2022 indoor spelen bij regenweer. Onder voorbehoud van de geldende Coronamaatregelen.

 Verlichting inbegrepen

Vanaf 18 april tot en met 18 september hebben zomerleden ’s avonds recht op buitenverlichting (10 verlichte buitenterreinen). Ook indoor is verlichting inbegrepen van 18 april tot 18 september 2022.

De verlichting binnen is niet inbegrepen indien de buitenterreinen bespeelbaar zijn !

 Tennis Vlaanderen-affiliatie en verzekering

Alle zomerleden worden aangesloten bij de Vlaamse Tennisvereniging “Tennis Vlaanderen” ; met een lidkaart heb je toegang tot alle tornooien en ben je verzekerd tegen sportongevallen met lichamelijke gevolgen tot 31 maart 2023.

bottom of page