SINTERKLAASFEEST

Zaterdagnamiddag 1 december 2018 komt Sinterklaas langs tennisclub GT KEIHEUVEL .

De Sint vraagt om een tekening in te kleuren en af te geven aan de bar, zodat hij weet wie aanwezig zal zijn. Vergeet niet naam en leeftijd te vermelden.

Voor de leden van de tennisclub  tot  8 jaar is het gratis.

Wij hopen op een talrijke opkomst zodat we er een leuk feestje van kunnen maken vanaf 13.30.

CLUBTENNIS

Een clubavond/namiddag is in de eerste plaats tennissen. Iedereen speelt tegen iedereen, en dit doen we door een loting onder alle aanwezige personen. Er worden steeds dubbelspelploegen opgesteld om zoveel mogelijk spelers op onze velden te krijgen. Is het speeluur om, dan komen we allemaal terug naar binnen en worden de ploegen voor een volgend uur getrokken. Wie nog niet gespeeld heeft, krijgt dan voorrang op de spelers die zojuist van het plein komen. Wie reeds moe is, mag zich terugtrekken. Een drankje en een hapje behoort dan tot de mogelijkheden.

Inschrijven in het cafetaria van de sporthal.

TENNIS WORK OUT

De TWO is een tennisgerichte training waarbij het hoofddoel fitter worden is. Deze les is een sociale groepsactiviteit waarbij fun en bewegen centraal staan. Ideaal om tennis te leren kennen, aan je conditie te werken of je tennisskills bij te schaven!

Doel?

• Beweeg en maak plezier in groep;
  • Werk aan je conditie en wordt fitter;
  • Niet resultaatsgebonden, maar toch in combinatie met tennis en techniek.

Voor wie? Voor iedereen! Jong en oud, starter en gevorderden!

Wanneer? Vrijdag 14 december 2018

Hoe laat? Van 21u00 tot 22u00

Waar? GT Keiheuvel

Prijs? € 3,00 - te betalen voor 01 december via overschrijving op onze rekening BE59 0689 3012 3226 met vermelding van je naam + TWO

WIL JE MEER TENNISSEN ?

Daarom spelen dames DE FIE

Fie is een onderlinge competitie van de vrouwelijke clubleden van GT Keiheuvel.

Ieder vrouwelijk clublid vanaf 20j kan inschrijven, ongeacht klassement.

We spelen in kleine poules (+/- 4 wedstrijden) tegen dames van eigen klassement. Deze competitie wordt outdoor gespeeld, begint na de interclub en eindigt eind september.

Zoals bij elke wedstrijd of tornooi geldt ook hier een reglement. Iedere speelster speelt in een poule en probeert al haar wedstrijden te spelen. Men speelt gedurende één uur. Degene met de meest gewonnen spelletjes is gewonnen.

Op de einddag, waarschijnlijk eind september/begin oktober, dubbelen we. Die eindigt met een hapje en een drankje

Er wordt een kleine bijdrage gevraagd bij de inschrijving. nl. 5 euro voor de kosten van de finaledag.

Neem contact op met Martine om je in te schrijven of wanneer je nog verdere informatie wenst.

Daarom spelen heren DE CVW

Dan is de jaarlijkse “DeCVW” , een oplossing. Dit is een competitie tussen de mannelijke clubleden van GT Keiheuvel. Deze competitie wordt outdoor gespeeld, begint na de interclub, en eindigt eind september. Dus je hebt ongeveer 4 maanden om een kleine poule (+/- 4 wedstrijden) af te werken.

Zoals bij elke wedstrijd of tornooi geldt ook hier een reglement. Iedere speler probeert de matchen in zijn poule te spelen. De poules worden ingedeeld volgens klassement.

Op de einddag dubbelen we allen en eindigen we met een hapje en een drankje. Deze dag wordt later bepaald, waarschijnlijk eind september/begin oktober.Er wordt een kleine bijdrage gevraagd bij de inschrijving nl 5 euro voor de kosten van de einddag. Geef je naam snel door aan Martine.

CONTACTEER ONS

17de Esk. Lichtvliegwezenlaan 2